Ana içeriğe atla

İstanbul Üniversitesi Tarihöncesi Arkeolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı ve Taş Tepeler Proje Başkanı Sayın Prof. Dr. Necmi KARUL, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burhanettin ZENGİN öncülüğünde ve Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Didar SARI ÇALLI moderatörlüğünde “Taş Tepeler Projesi ve Karahantepe” konulu semineri gerçekleştirmek üzere Turizm Fakültesi’ni ziyaret etti.

Seminerde, Taş Tepeler Projesi'nin ve Karahantepe'nin tarihsel ve kültürel önemi detaylı bir şekilde ele alındı. Prof. Dr. Necmi KARUL'un zengin bilgi ve deneyimleriyle dolu sunumu dinleyicilerin dikkatini çekti. Katılımcılar, arkeoloji ve turizm rehberliği alanlarına dair yeni bakış açıları kazanırken, projenin sahadaki uygulamaları ve geleceği hakkında da bilgilendirildi.
Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burhanettin ZENGİN, Prof. Dr. Necmi KARUL'un seminerdeki değerli katkılarına olan şükranlarını ifade ederek kendilerine plaket takdim ettiler.
Prof. Dr. Necmi KARUL hocamıza bölümümüz adına teşekkürlerimizi sunarız. Bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşarak öğrencilerimize ve akademisyenlerimize ilham kaynağı oldular. Turizm Fakültesi olarak farklı etkinliklerde de bir araya gelmeyi umut eder, hocamızı tekrar aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtiriz.