Ana içeriğe atla

Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burhanettin ZENGİN moderatörlüğünde gerçekleştirilen "Rehberlik Mesleği ve Turizmde Kariyer" konulu etkinlik, öğrencilere rehberlik mesleği ve turizm endüstrisinde kariyer fırsatları hakkında bilgilendirme sağlamak amacıyla düzenlenmiştir. Etkinliğin açılışı Dr. Öğr. Üyesi Didar Sarı Çallı tarafından yapılırken, rehberlik mesleğinin turizm endüstrisindeki önemi ve kariyer gelişim yollarına dair genel bilgiler aktarılmıştır.

Etkinliğe konuk olarak katılan Tur Lideri Barış YUMRUKÇU, mesleki deneyimlerini öğrencilerle paylaşmıştır. Konuşmasında rehberlik mesleğinde karşılaştığı zorluklardan ve bu zorlukları nasıl aştığından bahseden Barış Yumrukçu, öğrenciler için ilham verici bir sunum gerçekleştirmiştir. Etkinliğin ilerleyen saatlerinde gerçekleştirilen soru-cevap oturumunda, öğrenciler rehberlik mesleği hakkında merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulmuşlardır. Barış YUMRUKÇU, katılımcıların sorularını detaylı bir şekilde yanıtlayarak, rehberlik mesleğinde kariyer fırsatları ve profesyonel gelişim yolları hakkında önemli bilgiler sunmuştur.

Etkinliğin sonunda, Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burhanettin ZENGİN tarafından konuk konuşmacı Barış YUMRUKÇU' ya katkılarından dolayı plaket ve teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

Kıymetli ziyareti ve etkinliğe değerli katkılarını sunan konuşmacımız Barış YUMRUKÇU' ya bölümümüz adına teşekkür ederiz. Kendisinin edindiği deneyimleri ve karşılaştığı zorlukları aşma konusundaki içten paylaşımları, öğrencilerimiz için ilham verici olmuştur. Rehberlik mesleği, turizm endüstrisinin en önemli yapı taşlarından biri olup, bu alanda kariyer yapmayı planlayan gençlerimize rehberlik edecek değerli bilgileri paylaşmak, bizler için kıymetlidir.